Send e-mail på
​​malermester@mail.dk

Kontakt os på
​​40 33 44 08

​Opsætning af filt og glasvæv udføres

​Hos Malerfirmaet Lonnie Nilsson tilbyder vi blandt andet opsætning af filt og glasvæv for private og erhvervskunder i Brøndby, Hvidovre, Glostrup og resten af Vestegnen.

Rensning og spartling af vægge for det bedste resultat

Er der i forvejen gammelt tapet, for eksempel savsmuldstapet, på væggen, renser vi det ned og spartler væggene op igen, så de får en helt jævn overflade. Derefter er det tid til opsætning af filt, og vi står naturligvis også for det efterfølgende malerarbejde.

Vi har mange års erfaring inden for malerbranchen, og vi kan derfor tilbyde kyndig rådgivning og vejledning, når det kommer til farvevalg samt valg af materialer. Har du brug for hjælp eller inspiration til, hvordan et værelse eller et rum i boligen kan blive moderniseret, kan vi helt sikkert hjælpe med gode ideer og løsningsforslag.

Kontakt os for en pris på opsætning af filt

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig en pris på opsætning af filt, tapet eller malerarbejde, hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 33 44 08, skrive til vores e-mail malermester@mail.dk eller benytte vores kontaktformular. Så vender vi retur hurtigst muligt.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo​

Malerfirmaet Lonnie Nilsson

Lindehjørnet 16, 2605 Brøndby

CVR: 13003785

​Telefon: 40 33 44 08

E-mail: malermester@mail.dk

Vi er medlem af