Send e-mail på
​​malermester@mail.dk

Kontakt os på
​​40 33 44 08

​Maling af lejlighed med 30 års erfaring

Hos Malerfirmaet Lonnie Nilsson i Brøndby har vi mange års erfaring med maling af lejlighed og andet maleropgaver for både private og erhvervskunder i Glostrup, Hvidovre og på resten af Vestegnen.

Få kyndig rådgivning om farvevalg og tapetvalg

Vores virksomhed har eksisteret siden 1985, og vi tilbyder derfor også kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af farve og tapet. Vi er yderst fleksible, så når vi ikke at blive færdig med maling af lejlighed i løbet af ugedagene, kommer vi gerne forbi en lørdag og gør arbejdet færdigt.

Vi tilbyder maling af lejlighed i forbindelse med fraflytning eller tilflytning af lejemål i boligforeninger, men det kan også bare være, at lejligheden blot trænger til at blive frisket lidt op eller få en ny farve på væggene. Vi tilbyder desuden også opsætning af tapet, hvor vi både spartler og pudser væggene inden.

Hvad koster maling af lejlighed?

Ønsker du en pris på maling af stue eller en hel lejlighed, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os på telefon 40 33 44 08 eller skriv til vores e-mail malermester@mail.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular.​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo​

Malerfirmaet Lonnie Nilsson

Lindehjørnet 16, 2605 Brøndby

CVR: 13003785

​Telefon: 40 33 44 08

E-mail: malermester@mail.dk

Vi er medlem af